EGY CSEPP A TERMÉSZETBŐL, EGY JÓ FALAT A RÉGIÓBÓL!
Élvezd a páratlan panorámát télen-nyáron a Badacsonyra és a Keszthelyi-hegység vonulataira, a csodálatos Kis-Balaton ölelésében.
Napsütésben a hűs kis-balatoni szellő cirógatja az arcodat, a téli hidegben a kandallóban ropogó tűz teszi varázslatossá a Kányaváry birtokon töltött pillanataidat.
Add át magadnak az önfeledt élvezeteknek, amikor a helyben termett szőlőből készült borokat kóstolod, remek zalai falatok kíséretében.
NYITVA
Borterasz: PÉNTEK-SZOMBAT 15:00-21:00 óra között
2023.01.28. szombaton ZÁRVA
10 fő feletti csoportok részére a hét bármely napján a fentiektől eltérő időpontban előzetes bejelentkezést követően nyitva tartunk. Szálláshelyeinken egész évben várjuk a vendégeket.
ASZTALFOGLALÁS:
Kattints az ASZTALFOGLALÓ ALKALMAZÁSRA, vagy keress minket e-mailben!
E-mail: info@kanyavary.hu

Gyors és egyszerű!
Felejtsd el a telefont, foglald le asztalodat online a Kányaváry Borteraszra!
Egy korty a természetből és egy jó falat a régióból
Legyél részese a mesés varázslatnak! Engedd, hogy az újjáéledt birtok magával ragadjon azzal az ősi érzéssel, hogy a természet része vagy.
ÉTELEK


BOROK




Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai)

Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)

Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avallena), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió (Carya illinoiesis (Wagenh.) K. Koch, brazil dió (Berthollieta excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)

Tojás és abból készült termékek