JEGYVÁSÁRLÁS – 2023. augusztus 11.

JÖN AZ ÖTÖDIK BOR.ZENE.ZALA!

Halott Pénz koncert, bemelegítés DR BRS- el, DJ a hegyen, élő zene, borok & harapnivalók, szőlőhegyi piknikezés a zalai dombokon, remek zenékkel kilátással a Kis-Balatonra!

Indul az ÖTÖDIK JUBILEUMI hegyi piknik a Kányaváry Borbirtokon, a legjobb zalai borÁSZOKKAL és a HALOTT PÉNZZEL a nagyszínpadon!

Aki nem ismeri még a vidéket, érdemes  a Borsuli sátorban kezdeni, ahol egy kis ízelítőt adunk a zalai kínálatból, egy kis gyorstalpalót a helyes kóstolás technikájáról.

A Bor.Zene.Zala fesztivál ÖT évvel ezelőtt hívták életre a zalai borászok a régió bor-és gasztronómiai turizmusának népszerűsítése érdekében, hegyi piknik állandó helyszíne a Kányaváry Borbirtok. 

Ahogy a fesztivál népszerűsége évről-évre növekszik, úgy a zalai borok is egyre nagyobb nemzetközi és országos rangos elismerést tudhatnak magukénak, időközben elkészült a zalai zászlósbor, a Hegyke, a régió közös terméke, amelyet már a fesztiválon kóstolhat a közönség.

Hozz magaddal egy pokrócot, nyújtózz el a fűben, élvezd a legjobb zalai borokat, pálinkákat, kóstolj finomságokat, és élvezd a nyári estét lampionok alatt a Bor.Zene.Zalán.

A birtok fesztiváludvarában a legjobb zalai borászatokkal találkozhatnak a látogatók, ahol az egyre nagyobb sikerekkel büszkélkedő Zalai Borvidék két körzetéből: a Csáfordi és a Kis-Balatoni körzetből is lesz alkalmunk kóstolni.

 

BOR.ZENE.ZALA 2021

Előző évek képekben