Skip to main content

STOP! Egy nehéz hét végéhez közeledve LASSÍTS LE…

…tölts egy pohár bort magadnak és olvasd el a Pénteki Lapozót, új rovatunkat, amivel ezentúl minden pénteken jelentkezünk.

Te is úgy gondolod, hogy a bornak lelke van? Ha lelke van, akkor története is, éppen úgy, ahogy nekünk. Gondolj csak bele, mennyi lélegzetelállító napfelkeltét, mennyi balzsamos madárdaltól zsongó alkonyt és hány mennydörgéstől hangos vihart megél a szőlőtőke ültetésétől kezdve a szüretig, míg szorgos kezek által újbor lesz belőle.

Az átalakulás után pedig életünk minden pillanatát végigkíséri, a születésnél borral ünnepel a család, a földi lét végén pedig borral búcsúzik.

Közte pedig palackba zárva ott van a városi nappalikban és a falusi pincékben. Ott a csillogó fővárosi borbutikokban és a sápadt fényű sarki abc-ben. Élvezi az ízét az érettségit ünneplő fiatal, a csoszogó nagypapa, a négyfogásos fine dining vacsorát fogyasztó üzletember és a családi vacsorát készítő háziasszony.

Nem véletlen valljuk azt a filozófiát: „Ha bort kóstolunk történetet ízlelünk”!

Azért indítjuk el ezt a rovatot, hogy a bor élvezetét egy magasabb szintre emeljük azáltal, hogy történetet kapcsolunk hozzá.

Tarts velünk minden pénteken és ízleld a bort saját történeteden keresztül Te is!